Hoppa till innehåll

Emballage och flyttkartonger i Östergötland

  Vårt urval av emballage och flyttkartonger är noggrant utvalt för att tillgodose ditt behov inför flytten. Detta oavsett om du planerar en mindre flytt eller om du ska flytta från en större bostad. På denna sida berättar vi mer om våra flyttlådor och fördelarna med att köpa sådana av oss.

  Emballage och flyttkartonger av hög kvalitet

  Vi säljer emballage och flyttkartonger av högsta kvalitet. Dessa är utformade för att skydda dina tillhörigheter mot stötar, damm och fukt i samband med flytten. Därför är våra flyttlådor starka och hållbara, vilket gör dem till en bra lösning för såväl kortare som längre transporter.

  Nya flyttlådor

  Behöver du nya flyttkartonger? Vi säljer sådana för 40 kr/st. De är 58 cm på längden, 36 cm på bredden och 43 cm på höjden. Detta är inom ramen för standardstorleken på flyttlådor. Denna storlek är praktisk för de flesta hushållsföremål samt tillräckligt stor för att rymma en mängd olika saker. Samtidigt är den ändå hanterbar nog för att kunna bäras av en enda person.

  Nya kartonger kan ofta vara ett bättre val om du planerar att använda dem för förvaring eller i samband med framtida flyttar. De tenderar nämligen att hålla längre över tid än vad begagnade flyttlådor gör. Därmed kan de i många fall vara väl värda sin högre prislapp.

  Begagnade flyttlådor

  Vi säljer även begagnade flyttkartonger för 25 kr/st. Den mest uppenbara fördelen med att välja denna variant är den kostnadsbesparing du gör jämfört med att köpa nya. Om du har en snäv budget eller behöver köpa ett stort antal kartonger kan detta vara ett bra val.

  Dessutom kan det också vara ett miljövänligt alternativ för dig som vill göra ett miljömedvetet val. Flyttkartonger används ju trots allt bara under en begränsad tid. Därför kan begagnade flyttlådor ofta göra jobbet utan att du behöver investera i nya flyttlådor.

  Emballage och flyttkartonger till konkurrenskraftiga priser

  Genom att investera i rätt emballage och flyttkartonger kan du i slutändan spara både tid och pengar. Vi tillhandahåller våra produkter till konkurrenskraftiga priser, utan att kompromissa med kvaliteten. Detta gör att du kan känna dig trygg i att alla dina tillhörigheter är skyddade under flytten. Samtidigt får du även möjlighet att hålla dina flyttkostnader inom din budget.

  Så många flyttlådor behöver du

  Det är viktigt att avgöra hur många flyttkartonger du behöver. Denna beräkning bör göras utifrån föremålens antal, storlek och vikt. En bra tumregel är att det behövs mellan 40 och 60 kartonger för att flytta alla föremål från en genomsnittlig lägenhet på cirka 70 kvadratmeter.

  Packa rätt för att förhindra skador

  Du bör även packa på rätt sätt för att skydda dina ägodelar under flytten. Detta kan du göra genom att införskaffa rätt emballage och flyttkartonger samt noggrant packa ner dina saker. Vi erbjuder flyttpackning som en tjänst. Om du ändå föredrar att packa själv kan du med fördel läsa vår guide för flyttpackning.

  Vanliga frågor om emballage och flyttkartonger i Östergötland

  Hur mycket kostar en flyttkartong?

  Kostnaden för en flyttkartong varierar beroende på storlek och kvalitet. Vi säljer nya flyttkartonger för 40 kr/st och begagnade sådana för 25 kr/st. Genom att köpa dina flyttkartonger direkt av oss sparar du både tid och energi.

  Var kan jag köpa flyttkartonger?

  Du kan köpa flyttkartonger hos oss. Vi säljer såväl nya som begagnade sådana. Alternativt kan du leta hos byggmarknader, diverse välsorterade butiker eller på nätet. Det är dock väldigt bekvämt att kunna införskaffa allt packmaterial från samma ställe.

  Hur många flyttlådor behövs för 70 kvm?

  För en lägenhet på 70 kvadratmeter rekommenderas cirka 50 flyttkartonger. Åtgången kan variera mellan ca 40-60 flyttlådor beroende på hur mycket saker du har och hur väl dessa packas. Det är bättre att ha några extra kartonger än att ha för få.