Hoppa till innehåll

Om oss

GRUNDAT 2024

Lång erfarenhet inom flyttbranschen

Östgöta-Flytt AB är en ny flyttfirma i Linköping som grundades 2024 av Henrik Sylvan. Han har använt sin passion och långvariga erfarenhet inom flyttbranschen för att starta eget och tillhandahålla flyttjänster till privatpersoner och företag i Östergötland.

Redan som 15-åring fick Henrik in en fot i flyttbranschen då han började arbeta på Flytt-Anders. Nu är han 26 år gammal och har skaffat sig en unik erfarenhet genom att jobba med flyttar runt om i Europa och Sverige, från Malmö till Kiruna. Hans breda kunskap och förkärlek för långa flyttar har drivit honom att skapa en flyttfirma som sticker ut från mängden.

Genom åren har Henrik och hans team byggt upp en omfattande bas av kunskap och erfarenhet. Tack vare denna kan vi nu tillhandahålla tjänster som transporterar dina tillhörigheter på ett säkert sätt från punkt A till punkt B. Vi finns också här för att ge dig värdefulla råd och stöd genom hela flyttprocessen. Vi ser fram emot att få hjälpa dig med din nästa flytt, och garanterar en smidig och bekymmersfri upplevelse. Välj Östgöta-Flytt – företaget där kvalitet och kundnöjdhet går hand i hand!

Din lokala flyttfirma i Östergötland

Östgöta-Flytt är din lokala flyttfirma som utgår från Linköping. Vi är stolta över att vara en pålitlig partner för alla typer av flyttar inom Östergötland. Eftersom vi själva är östgötar har vi en stor kännedom om landskapet och de olika östgötska orterna. Vi arbetar nära våra kunder för att säkerställa en sömlös kundupplevelse. Detta gäller oavsett om det handlar om att flytta inom en stad som Linköping eller till och från olika orter på landsbygden.

Skräddarsydda flyttjänster för dina behov

Vi tar stolthet i att tillhandahålla skräddarsydda flyttjänster som speglar vårt engagemang för kvalitet och kundnöjdhet. Vår erfarenhet sträcker sig över alla aspekter av flyttbranschen – vi tar oss an alla typer av flyttar, stora som små. Varje gång vi tar oss an ett nytt uppdrag strävar vi efter att överträffa våra kunders förväntningar. Du kanske planerar att utföra en bohagsflytt eller kontorsflytt, eller om du behöver hjälp med magasinering? Då är Östgöta-Flytt ditt självklara val!

Våra tjänster

Östgöta-Flytts flyttbil