Hoppa till innehåll

Tjänster

  Östgöta-Flytt är din pålitliga partner när du vill att flytten ska vara trygg och smidig. Vi står redo att hjälpa dig oavsett om du flyttar lokalt i Östergötland eller om flyttlasset går utomlands. På denna sida får du en översikt över de tjänster vi stolt erbjuder.

  Vi tillhandahåller följande tjänster inom flytt och magasinering:

  Läs om de olika tjänsterna nedan och klicka dig vidare för att läsa en mer ingående beskrivning av respektive tjänst. Kontakta oss för att diskutera sin kommande flytt!

  Bohagsflytt

  En bohagsflytt är mer än bara en fysisk transport av föremål mellan två destinationer. Denna typ av flytt innebär att du vänder blad och påbörjar ett nytt kapitel i ditt liv. Vi jobbar för att göra denna övergång så smidig och stressfri som möjligt för dig och din familj. Därför erbjuder vi en personlig touch och lägger stor uppmärksamhet på detaljer. Vi tillhandahåller en komplett tjänst för flytt av bohag. Vårt team står redo att hjälpa dig med allt från noggrann packning av dina tillhörigheter till säker transport och uppackning i ditt nya hem.

  Vi förstår att dina ägodelar har ett sentimentalt och emotionellt värde. Därför behandlar vi alla dina tillhörigheter med största omsorg. Våra medarbetare är utbildade i att hantera allt från ömtåliga föremål till stora möbler. Vår expertis och erfarenhet säkerställer att hela ditt bolag anländer i samma skick som det lämnade din gamla bostad.

  Kontorsflytt

  En kontorsflytt är ofta ett stort åtagande. Det krävs noggrann planering för att säkerställa minimala störningar i den dagliga driften av verksamheten. Vi är experter på att flytta kontor och erbjuder en omfattande tjänst på detta område. Vårt mål är att säkerställa en effektiv flyttprocess som minimerar driftstoppet. Genom att anlita oss kan du se till att ditt företag är igång igen så snabbt som möjligt efter flytten.

  Vi hjälper till och flyttar allt från det mindre kontoret till det större företaget. Oavsett storlek tar vi fram en skräddarsydd plan som matchar dina specifika behov och krav. Vi kan ta hand om allt från att packa, transportera och packa upp kontorsutrustning, möbler och dokument. Detta samtidigt som vi säkerställer att varje enskilt föremål anländer säkert till den nya kontorslokalen.

  Industri-och maskinflytt

  En industri- och maskinflytt kan vara speciell och medföra unika utmaningar. Den kan ofta kräva att man som flyttfirma hanterar stora och tunga maskiner. Dessutom kan flytten innebära att teknisk utrustning ska transporteras på ett så omsorgsfullt sätt som möjligt. Vi har den expertis och utrustning som krävs för att hantera dessa komplexa flyttar. Detta oavsett om det gäller en enskild maskin eller flytten av en hel fabrik.

  Vi är noggranna i planeringen av varje aspekt av flytten. Detta gäller såväl nedmontering av utrustning som transport och montering av densamma på plats i den nya lokalen. Vi fokuserar på att minimera driftstoppet och den produktionstid som går förlorad. När du anlitar oss får du en lösning som är både trygg och effektiv.

  Utlandsflytt

  Det kan kännas överväldigande att flytta utomlands över landsgränser. Men med Östgöta-Flytt vid din sida blir denna process betydligt enklare och tryggare. Vår tjänst för utlandsflytt är skräddarsydd för att möta de specifika krav och utmaningar som en internationell flytt medför. Vi har den kunskap och erfarenhet som krävs för att säkerställa att din flytt går så smidigt som möjligt. Detta från den noggranna packningen av dina tillhörigheter till den långa transporten samt hanteringen av all nödvändig dokumentation och tullhantering.

  Vi vet hur viktigt det är att förhålla sig till tidsramar och säkerhetskrav när flyttlasset går utomlands. När du anlitar oss kan du känna dig trygg i att dina tillhörigheter är i goda händer.

  Tunga lyft

  Vi utför även tunga lyft. När vi gör detta använder vi speciell utrustning och särskilda metoder för att säkert flytta dina mest otympliga och tunga föremål. Det kan till exempel handla om ett stort kassaskåp, ett tungt konstverk eller industriell utrustning. Oavsett föremål har vi kompetensen att hantera denna typ av utmaningar på ett effektivt sätt. Vi ser till att varje tungt föremål transporteras säkert till sin nya destination.

  När du anförtror oss att flytta dina tyngre föremål slipper du hantera riskerna och den fysiska ansträngningen att göra detta jobb på egen hand. Vi tar hand om allt från planeringen till genomförandet. Därmed kan du istället fokusera på de övriga aspekterna av din flytt. 

  Pianoflytt

  Ett piano är inte bara ett musikinstrument utan även en investering. I vissa fall kan pianot även vara ett arvegods och en familjeskatt. För att flytta det krävs dock särskild expertis, rätt utrustning och en god förståelse för instrumentets sårbarhet. Vi på Östgöta-Flytt specialiserar oss på pianoflytt och hanterar varje steg i processen med yttersta omsorg och precision. Vi packar in instrumentet och transporterar det säkert till sin nya plats. Genom hela processen använder vårt team sig av noga utvalda metoder och material. Därmed kan vi säkerställa att ditt piano skyddas mot skador och att det anländer i samma skick som det lämnade.

  Kassaskåpsflytt

  En kassaskåpsflytt kräver mer än bara rå muskelkraft. Det krävs noggrann planering och specialutrustning för att utföra denna typ av flytt på bästa möjliga sätt. Kassaskåp är inte bara tunga utan måste även hanteras med precision. Detta för att skydda såväl innehållet i skåpet från skador som för att skydda de omgivande ytorna. Vi har den kunskap och de verktyg som behövs för att utföra denna typ av flytt på ett säkert och effektivt sätt. Detta oavsett hur stort kassaskåpet ifråga är eller hur mycket det väger.

  Flyttpackning

  Vill du göra upplevelsen kring din flytt så smidig som det bara är möjligt? Då kan du anlita oss för att sköta din flyttpackning åt dig. Vårt team av erfarna packare tar hand om packningen av allt, från ömtåliga föremål till böcker och kläder. Vi använder den bästa metoden och högkvalitativa material för att säkerställa att alla dina föremål är väl skyddade. Denna tjänst kan anpassas till dina specifika behov, oavsett om du behöver hjälp med att packa hela ditt hem eller bara vissa delar av det.

  När vi sköter din packning kan du fokusera på andra viktiga aspekter av din flytt. Vi tar hand om detaljerna och säkerställer att dina tillhörigheter görs redo för transport.

  Försäljning av emballage och flyttkartonger

  Föredrar du att packa dina tillhörigheter på egen hand inför flytten? Då kan Östgöta-Flytt erbjuda ett omfattande utbud av emballage och flyttkartonger. Vi har allt som du behöver för att förbereda dina föremål för en trygg och säker flytt. Detta oavsett om du är i behov av robusta kartonger, bubbelplast eller specialförpackningar för ömtåliga föremål.

  Genom att tillhandahålla professionella packningsmaterial kan vi göra din packning så effektiv och säker som möjligt. Därmed kan du känna dig trygg med att dina tillhörigheter skyddas väl under flytten.

  Magasinering

  Ibland är flytten mer än bara en enkel transport från punkt A till punkt B. Du kan därför behöva en tillfällig förvaringslösning, kanske i väntan på att ditt nya hem blir inflyttningsklart. Eller så kanske du behöver magasinera ditt bohag för att stuva undan lite saker. Vi erbjuder flexibla tjänster inom magasinering som låter dig förvara dina tillhörigheter på ett tryggt och tillgängligt sätt. Detta är en perfekt lösning på såväl kortare som längre sikt.

  Flyttstäd

  Städningen av ditt gamla hem eller kontor är det sista du vill tänka på efter en flytt. Vi förstår vikten av att lämna en bostad eller företagslokal i bästa möjliga skick. Därför erbjuder vi en omfattande tjänst för flyttstäd. Vårt team av professionella flyttstädare tar hand om allt och säkerställer att varje hörn av din gamla bostad eller lokal blir glänsande ren. Vi rengör kök och badrum samt dammtorkar, städar golvet m.m. Vi följer en detaljerad checklista för att försäkra oss om att inget lämnas åt slumpen. Därmed kan du överlämna nycklarna till hyresvärden eller nästa ägare med ett leende på läpparna.