Hoppa till innehåll
Hem » Info » Priser

Priser

  Vi tillhandahåller tydlig och transparent prissättning för att du som kund ska kunna planera din flytt. Våra priser är utformade för att erbjuda flexibilitet och prisvärdhet. Därför kan de appliceras på alla typer av flyttar i Östergötland, stora som små.

  Vår prisstruktur är rättvis och enkel att förstå. De olika tjänsterna kan skräddarsys efter dina specifika behov. Nedan hittar du en översikt över våra grundläggande timpriser för olika tjänster. Dessa anges både före och efter RUT-avdrag. Under dem finner du även priser för tilläggstjänster som magasinering och flyttmaterial.

  Timpriser för flyttjänster

  TjänstPris efter RUTPris före RUTHelgpris efter RUTHelgpris före RUT
  1 man och möbelbil500 kr/h875 kr/h750 kr/h1 350 kr/h
  2 man och möbelbil850 kr/h1 600 kr/h1 100 kr/h2 050 kr/h
  Packmästare/lastbiträde350 kr/h700 kr/h550 kr/h1 100 kr/h
  Servicebil tilläggfrån 300 kr
  FlyttstädningPris vid förfrågan

  Våra grundtjänster omfattar allt från en person med möbelbil till ett större team för de mer omfattande uppdragen. Vi erbjuder också specialiserade tjänster som packmästare (även kallat lastbiträde). Oavsett storleken på ditt flyttprojekt har vi de resurser och den erfarenhet som krävs för att utföra flytten på ett smidigt sätt. Läs om våra tjänster för mer information om vad vi kan hjälpa dig med.

  För specifika tjänster som flyttstädning är du varmt välkommen att kontakta oss direkt. Vi kan då ge dig en skräddarsydd offert utifrån ditt unika behov. Hör även av dig om du har några frågor om våra priser eller vill veta mer om hur du kan använda RUT-avdraget i samband med din flytt! Vi står redo att erbjuda personlig rådgivning och stöd för att göra din flyttprocess så smidig som möjligt.

  Vad gör en packmästare och när behövs en sådan?

  Packmästaren är expert på att packa och säkra gods för transport på ett säkert och effektivt sätt. Dennes arbetsuppgifter inkluderar korrekt emballering av föremål och planering av lastutrymme för att maximera användningen av utrymmet. Packmästaren ser även till att lastningen av godset sker på ett sätt som minimerar risken för skador under transport.

  Som kund bör du överväga att beställa denna tjänst när du behöver flytta känsliga, värdefulla eller ovanligt formade föremål som behöver hanteras på ett särskilt sätt. En packmästare är också värdefull för större flyttprojekt där det är extra viktigt att arbetet utförs på ett effektivt och säkert sätt.

  Priser för magasinering och material

  TjänstPris
  Magasinering containerFrån 1 300 kr/mån
  Magasinering låda 8m³*550 kr/mån
  Pallplats*150 kr/mån
  Nya flyttkartonger40 kr/st
  Begagnade flyttkartonger25 kr/st
  Packpapper250 kr för 5 kg

  * Förvaras inomhus i lokaler som är larmade och låsta.

  Våra magasineringstjänster erbjuder en trygg och tillgänglig förvaring för allt från enstaka lådor till hela bohaget. Priset varierar beroende på storleken på det förvaringsutrymme som krävs.

  Vi erbjuder även allt flyttmaterial som du behöver för att kunna genomföra en smidig flytt. Till exempel kan du köpa nya eller begagnade flyttkartonger samt packpapper av hög kvalitet av oss.