Hoppa till innehåll

Magasinering i Östergötland

  Ibland kan omständigheterna i ditt liv förändras, vilket gör att du behöver magasinera dina tillhörigheter. Så kan till exempel fallet vara i samband med en flytt, renovering eller längre resa utomlands. Vi erbjuder magasinering i Östergötland som en trygg och säker förvaringslösning för dina ägodelar. Östgöta-Flytt erbjuder olika lösningar för att tillgodose alla dina förvaringsbehov.

  Därför bör du välja Östgöta-Flytt för magasinering i Östergötland

  Det finns flera goda skäl att välja Östgöta-Flytt när du är i behov av magasinering i Östergötland:

  • Vi prioriterar säkerheten. Vi förstår vikten av att dina tillhörigheter förvaras på ett tryggt och säkert sätt. Våra förråd är utrustade med säkerhetssystem som gör att du kan känna dig trygg med vetskapen om att dina ägodelar är i säkert förvar. Dessutom säkerställer vi att endast behörig personal har tillgång till magasinet.
  • Flexibla förvaringslösningar. De lösningar för magasinering som vi erbjuder är flexibla både vad gäller utrymme och tid. Du kanske behöver förvara några få lådor eller hela bohaget. Oavsett vilket har vi en lösning som passar just dina behov. Dessutom erbjuder vi både kort- och långtidsförvaring så att du kan välja den period som bäst motsvarar dina planer.
  • Allt under ett tak. Det underlättar mycket att ha alla dina saker på ett och samma ställe, både logistiskt och mentalt. När du magasinerar hos Östgöta-Flytt kan du känna dig trygg med att alla dina tillhörigheter finns samlade under ett tak. Hos oss skyddas de från väder och vind, och de finns alltid tillgängliga när du behöver dem.
  • Optimala förvaringsförhållanden. Våra lokaler är utformade för att erbjuda de bästa möjliga förhållandena för dina tillhörigheter. Temperaturen och luftfuktigheten är kontrollerad och därigenom säkerställer vi att dina tillhörigheter bevaras i toppskick. Detta gäller även när du magasinerar dem under en längre tid. Särskilt värdefulla eller känsliga föremål kan med fördel förvaras i speciallådor som skyddar mot damm och andra potentiella skador.

  Då kan du vilja magasinera dina tillhörigheter

  Livet är oförutsägbart, och ibland uppstår situationer där man kan behöva magasinering i Östergötland. Några exempel på sådana är:

  • Vid flytt till en mindre bostad. När du flyttar till en mindre bostad kanske inte alla dina tillhörigheter får plats. Om du inte är redo att göra dig av med dem kan du välja magasinering.
  • I samband med en renovering. När du renoverar kan du vilja skydda möbler och andra tillhörigheter från skador, färgstänk och liknande. Då kan du vilja magasinera dem under tiden som renoveringen pågår.
  • Vid studier eller arbete utomlands. Ska du tillbringa en längre tid utomlands för att arbeta eller studera? Då behöver du ett säkert ställe att förvara dina saker på tills du kommer tillbaka till Sverige.
  • Säsongsbetonade förvaring. Du kan även vilja magasinera vissa säsongsbundna föremål. Till exempel kan du stuva undan sommarmöblerna eller skidorna när årstiden inte är inne för dessa.
  • I väntan på inflyttning. Ibland kan det uppstå ett glapp mellan att du måste flytta ut från din gamla bostad och har möjlighet att flytta in i den nya. Då kan du vilja tillfälligt förvara ditt bohag någonstans tills det är dags för inflyttning.

  Oavsett omständigheterna finns Östgöta-Flytt här för att erbjuda dig en skräddarsydd lösning som passar just dina behov.

  Vi är det självklara valet för magasinering i Östergötland

  Genom att välja rätt partner för magasinering kan du säkerställa att dina tillhörigheter förvaras på ett säkert och bekvämt sätt. I Östgöta-Flytt får du inte bara ett företag som erbjuder lösningar för magasinering – du får en partner som bryr sig lika mycket om dina saker som du själv gör. Vi tillhandahåller en säker och flexibel förvaring vilket gör oss till det självklara valet för magasinering i Östergötland.

  Kontakta oss idag för att få reda på hur vi kan hjälpa dig att förvara dina tillhörigheter på bästa möjliga sätt!

  Vanliga frågor om magasinering

  Vad är magasinering?

  Magasinering innebär att dina tillhörigheter förvaras tryggt i ett förråd. Detta är en perfekt lösning för tillfällig eller långvarig förvaring när du saknar utrymme hemma. Många väljer också att magasinera sitt bohag i samband med en flytt.

  Vad kostar det att magasinera sina möbler?

  Kostnaden för denna tjänst varierar utifrån förrådets storlek. Vi erbjuder magasinering till följande priser: lagercontainer: från 1300 kr/mån, lådor på 8 m³: 550 kr/mån eller pallplats: 150 kr/mån. Välj det alternativ som bäst motsvarar ditt behov.

  Hur stort förråd behöver jag?

  Hur stort förråd du behöver beror på hur många och stora föremål du behöver magasinera. Vi erbjuder flera alternativ för att kunna tillgodose alla behov. Hos oss kan du välja mellan lagercontainer, pallplats eller ett utrymme för lådor på 8m³.