Hoppa till innehåll
Hem » Info » Tjänster » Flyttstäd i Östergötland

Flyttstäd i Östergötland

  Östgöta-Flytt erbjuder flyttstäd i Östergötland. Vi förstår hur viktigt det är att din flytt blir problemfri. Därför tillhandahåller vi denna tjänst som säkerställer att din gamla bostad lämnas skinande ren och står redo för inflyttning.

  Din kundnöjdhet står i fokus och vi strävar efter att överträffa dina förväntningar. Oavsett om du flyttar från en lägenhet eller ett större hus står vi redo att hjälpa dig. Vårt team av erfarna flyttstädare har den kunskap och de verktyg som krävs för att göra ett riktigt bra jobb. Låt oss ta hand om flyttstädningen så kan du fokusera på att komma i ordning i din nya bostad!

  Därför bör du anlita oss för flyttstädning

  När du står inför en flytt finns det mycket som ska planeras och göras. Flyttstädningen är en viktig del av processen, men den kräver både tid och energi. Dessutom krävs även expertis för att säkerställa att ingenting förbises. Därför bör du överväga att anlita Östgöta-Flytt för flyttstäd i Östergötland.

  Fördelarna med att göra detta är att vi har:

  • Erfarenhet och expertis. Vi har många års erfarenhet av branschen och stor kunskap om vad som krävs för en grundlig flyttstädning. Vi använder oss av beprövade metoder och den senaste utrustningen för att leverera ett oöverträffat resultat.
  • Fokus på dig som kund. Din kundnöjdhet och tillfredsställelse är vår högsta prioritet. Vi strävar efter att inte bara uppfylla dina förväntningar utan att även överträffa dessa.
  • Flexibla och anpassningsbara tjänster. Vi vet att varje flytt är unik. Därför erbjuder vi flexibla lösningar som kan anpassas efter dina specifika behov. Kontakta oss för att få en offert på din flyttstädning!

  Vi på Östgöta-Flytt står redo att göra din flytt så smidig och bekymmersfri som möjligt. Genom att anlita oss för flyttstäd slipper du tänka på städningen av din gamla bostad. Du kan istället känna dig trygg i att ditt tidigare hem lämnas i bästa möjliga skick. Så låt oss ta hand om städningen medan du fokuserar på att göra dig hemmastadd i din nya bostad!

  Fördelarna med att anlita oss istället för att städa själv

  Det finns flera fördelar med att anlita oss för flyttstädning jämfört med att göra jobbet själv. Först och främst sparar du värdefull tid och energi under en period i livet som redan är fylld av stress och åtaganden. Vi har dessutom rätt kunskap, erfarenhet och verktyg för att utföra en grundlig och effektiv städning. Därmed säkerställs att bostaden uppfyller alla krav för överlämning till nästa ägare eller hyresgäst.

  Dessutom har vi möjlighet att ge dig en nöjdhetsgaranti. Den innebär att eventuella områden som mot förmodan har missats kommer att åtgärdas utan extra kostnad. Detta ger dig en extra trygghet och kvalitetssäkring som är svår att uppnå på egen hand.

  Förbered din gamla bostad inför städningen

  Innan vi städar din gamla bostad är det viktigt att den är redo att flyttstädas. Till exempel ska alla dina personliga tillhörigheter och möbler vara borttagna ur bostaden. Därmed får vi möjlighet att rengöra den mer grundligt. Även utrymmen som garage, balkonger och förråd bör tömmas och göras redo för städning.

  Så flyttstädar vi din bostad

  Vårt mål är att din gamla bostad ska vara ren och redo för inflyttning när vi lämnar den. Därför följer vi Mäklarsamfundets riktlinjer och standarder för flyttstädning.

  Vi använder en detaljerad checklista som omfattar alla delar av bostaden. Denna checklista inkluderar bland annat rengöring av målade ytor, fönster (inklusive karmar och fönsterbrädor), persienner och snickerier, samt djuprengöring av vitvaror och armaturer. Vi ser till att inga ytor glöms bort, och vi avkalkar även badrummet samt rengör ugnen.

  Vårt team lägger extra fokus på rengöring av svåråtkomliga områden och detaljer, såsom dörrhandtag, strömbrytare och lister. Vi arbetar systematiskt och effektivt. Naturligtvis använder vi oss av professionella städmetoder och produkter för att uppnå bästa resultat.

  Vanliga frågor om flyttstäd i Östergötland

  Vad brukar ingå i flyttstädning?

  Flyttstädning inkluderar vanligtvis dammsugning och våttorkning av alla golv, rengöring av fönster på båda sidor, avtorkning av skåp och garderober in-och utvändigt, samt rengöring av kök och badrum inklusive vitvaror.

  Hur mycket kostar en flyttstädning?

  Priset på flyttstädning varierar utifrån bostadens storlek och skick. I genomsnitt ligger priset vanligtvis någonstans kring mellan 25-35 kr per kvadratmeter. Kontakta oss för att få en offert på flyttstäd!

  Hur många timmar tar en flyttstädning?

  Det tar olika lång tid att utföra en flyttstädning beroende på hur stor bostaden är samt vilket skick den är i. I genomsnitt brukar det ta mellan 6 och 10 timmar att flyttstäda en standardlägenhet. Det kan ta mer tid i större bostäder.