Hoppa till innehåll

Vår kapacitet

  Östgöta-Flytt har en kapacitet som tillgodoser dina behov – oavsett omfattningen av din flytt. Istället för att bara tillhandahålla en tjänst står vi redo att vara din samarbetspartner under hela flytten. Vi är redo att axla ansvaret för din flytt och utföra den på ett professionellt och omsorgsfullt sätt.

  Vi vet hur viktigt det är att vara väl förberedda och att finnas tillgängliga för våra kunder. Därför vill vi gärna betona vikten av tidig kontakt. Genom att kontakta oss i god tid före flytten ger du oss möjligheten att noggrant planera den. Därmed kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar som passar just ditt behov.

  Vårt team

  Vårt team består av duktiga och hängivna medarbetare. Vi har både fast anställd personal och pålitlig extrapersonal. På så vis kan vi vara flexibla och bemanna upp i samband med högsäsong samt vid speciella tillfällen. Alla personer i vår personalstyrka är handplockade för sin kunskap, erfarenhet och förmåga att hantera utmaningar på bästa sätt. Oavsett situation kan du lita på att Östgöta-Flytt har de rätta personerna för jobbet.

  Våra flyttbilar

  Vi stoltserar med en flotta bestående av toppmoderna flyttbilar. Varje enskild bil är noggrant utvald och utrustad för att hantera alla typer av föremål. Därmed kan vi transportera allt från de mest ömtåliga ägodelarna till de största och mest otympliga möblerna. Våra fordon varierar i storlek och kapacitet, vilket gör att vi kan anpassa oss efter de unika krav som just din flytt ställer på oss. Vår främsta prioritet är alltid att garantera dina föremåls säkerhet.

  Vi står redo att hjälpa dig

  Östgöta-Flytt är en flyttfirma som kan tillhandahålla mer än ett antal anställda och fordon. Vi har även en expertis och förmåga att hantera utmaningar på ett smidigt och effektivt sätt. Vår förmåga att ta oss an olika volymer av flyttlass och komplexa laster är närmast obegränsad. Vi räds inte komplicerade och tunga lyft!

  Det spelar faktiskt mindre roll om det är en herrgård, en stor kontorslokal eller ett helt flervåningshus som ska flyttas – vi står redo att anta utmaningen. Med vårt team av erfarna medarbetare kan vi säkerställa att flytten går som smort, även om vi skulle behöva köra flera vändor.


  Vi förstår att varje flytt är unik, och vår målsättning är att tillhandahålla en skräddarsydd tjänst som överträffar dina förväntningar. Kontakta oss för en personlig konsultation där vi tillsammans utforskar hur vi bäst kan underlätta din flyttprocess. Låt Östgöta-Flytt bli din pålitliga partner för en trygg och effektiv flytt!